Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Vyökokeet maaliskuun ja huhtikuun taitteessa

Seuraavat vyökokeet järjestetään maalis-huhtikuun taitteessa. Osallistujat saavat kutsun kokeeseen sähköpostilla.

Kokeet järjestetään noudattaen samoja turvaohjeistuksia kuin harjoituksissa:

 https://www.tu11.fi/taekwondo/covid-19-turvaohjeet-harjoituksiin/

Huomioittehan, että kokeet voidaan joutua siirtämään, mikäli joudumme ottamaan käyttöön uusia rajoituksia harjoittelussa.

Vyökokeiden aikataulut

7-9-keltaisen vyön suorittajat

Ma 29.3. klo 17:00-18:00

10-15-vuotiaat keltaisen vyön suorittajat

To 1.4. klo 17:00-18:00

7-12-vihreiden nauhojen suorittajat

Ti 30.3. klo 17:00-18:00

7-12 vihreä vyö, siniset nauhat ja sininen vyö

Ti 30.3. klo 18:30-20:00

+13-vuotiaat alemmat vyöt

Tiistaina 6.4. klo 18:30-19:30

Ylemmät vyöt

Torstaina 8.4. klo 17:00.19:00

Miten vyökokeisiin pääsee?

Vyökokeisiin pääsee keräämällä riittävästi harjoitusmerkintöjä edellisestä vyökokeesta. Laskemme harjoituskäynnit kirjattujen treenien perusteella, joten muistahan kirjata harjoituksesi joka kerta salilla käydessäsi. Videotreenien osallistumiset tulee ilmoittaa erikseen koottuna listana ennen kokeita osoitteeseen info@tu11.fi.

Kokeeseen pääsyn edellytys on myös, että osaa riittävällä tasolla kokeessa vaadittavat asiat sekä noudattaa harjoituksissa salin käyttäytymissääntöjä.

Kokeeseen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Ilmoitathan kuitenkin, mikäli et aio osallistua kokeeseen saatuasi kutsun.

Mitä vyökokeessa vaaditaan

Vyökokeessa tulee osata kokeen tekniikkavaatimukset sekä liikesarjat. Myös aikaisempien kokeiden vaatimukset on yhä hallittava. Tekniikkavaatimukset löydät salin seinän harjoitusohjeesta.

Päivitämme tällä hetkellä vyökoevaatimuksia. Päivitystyön jälkeen ne tulevat saataville myös sähköisessä muodossa.

Miten kokeisiin kannattaa valmistautua?

Kokeeseen paras valmistautuminen on käydä harjoituksissa aktiivisesti ja monipuolisesti. Esimerkiksi otteluharjoittelua painottavien harrastajien kannattaa välillä käydä myös perusharjoituksissa ja vastaavasti perusharrastusryhmissä harjoittelevien on syytä syventää osaamista otteluharjoittelun ja liikesarjojen muodossa.

Liikesarjat kannattaa harjoitella erityisen hyvin, sillä ne kokoavat lähes kaikki kokeessa vaadittavat tekniikat ja ilmentävät harrastajan kykyä rytmittää tekniikoita ja tuottaa niihin voimaa. Opittuasi uuden liikesarjan kertaa sitä niin paljon kuin mahdollista.

Viikoilla ennen koetta liikesarjoja kerrataan myös harjoituksissa tavallista enemmän. Järjestämme ennen vyökoetta myös ylimääräisen liikesarjojen kertaustunnin harrastajille, jotka kokevat tarvitsevansa vielä lisätreeniä sarjan osalta. Lisäharjoituksen hinta on 10€ ja sen ajankohta tiedotetaan kokelaille sähköpostikutsussa.

Mitä koe maksaa ja miten se laskutetaan

Vyökoehinnastomme löydät:

https://www.tu11.fi/taekwondo/hinnasto/vyokoehinnasto/

Kokeen laskutamme sähköpostitse kokeen jälkeen.