Kategoriat
Etusivu Yleinen

Harjoittelu jatkuu kaikilla ryhmillä 29.4.

Harjoitukset jatkuvat tiukoin turvatoimin.

Etelä-Suomen AVI ei jatka yksityisten liikuntatilojen sulkua 28.4. jälkeen. Taekwondourheilijoiden osalta tämä tarkoittaa sitä, että normaaliin harjoittelukalenteriin voidaan palata torstaina 29.4. noudattamalla samoja turvaohjeita kuin alkukeväällä.

Katso harjoitusajat tästä>>

Turvaohjeet harjoitteluun 29.4. eteenpäin

Koronatilanne on parantunut merkittävästi pääkaupunkiseudulla, mutta pidämme silti kiinni tiukoista turvaohjeista. Katso ohjeet täältä>>

7-9 ja 10-12 vuotiaiden ryhmissä harjoittelevilta ei enää edellytetä maskin käyttöä harjoituksissa 3.5. alkaen. Hallin yleisissä tiloissa maskia kuitenkin tulee käyttää. Suosittelemme maskin käyttöä myös treenin aikana. Yli 12-vuotiaiden ryhmissä harjoittelevien tulee edelleen käyttää maskia harjoituksissa.


Vappuaattona 30.4. ei harjoituksia

Vappuaattona 30.4. ei järjestetä mitään harjoituksia, mutta torstaina 29.4. harjoitellaan jo kevätkalenterin mukaan.