Kategoriat
Yleinen

Taloudellista tukea harjoitteluun

Taekwondourheilijoiden kampanjan myötä olemme keränneet rahaa vähävaraisten harrastajien tukemiseen vaikeana aikana ja myös sen jälkeen. Tukilahjoituksia on tullut paljon, ja voimme jälleen kerran olla kiitollisia ja ylpeitä harrastajiemme ja näiden lähipiirien vankkumattomasta tuesta.

Avaamme nyt tukihaun kaikille alle 16-vuotiaille harrastajille.

Tee hakemus alla olevalla lomakkeella. Kirjoita perustelut yleisellä tasolla. Älä laita hakemukseen arkaluontoisia tietoja, äläkä esimerkiksi tulojasi lukuina. Pyydämme tarkennuksia tarpeen mukaan. Tuen saajat määräytyvät ensisijaisesti tukijoiden toiveiden mukaan. Jos toiveita ei ole, laitamme hakijat järjestykseen hakemusten perusteella. Tuen saannista ilmoitetaan sähköpostilla.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan asiakaspalvelun järjestelmään ja/tai asiakasrekisteriin ja niitä käytetään viestinnässä ja asiakkuuteni hoitamisessa kanssani. Lisätietoja osoitteessa https://www.tu11.fi/taekwondo/gdpr/

    Kirjoita seuraavat kirjaimet kenttään

    Kampanja jatkuu edelleen. Katso lisää>>