Kategoriat
Etusivu Yleinen

Chahrazed Boughrara edustaa Suomea ja taekwondourheilijoita U21-EM-turnauksessa torstaina 26.8.

Chahrazed Boughrara Taekwondourheilijat 2011
Chahrazed Boughrara

Chaharazed lähtee kisaan hyvistä asetelmista, vaikka edellisistä kisoista onkin jo aikaa. Vuoden 2020 Sofia Openista on alla 1. sija junnuista. Sarjassa on useampi kova Venäläinen ja muutenkin sarjan taso on poikkeuksellisen korkea aiempiin turnauksiin verrattuna. Seuraa Chahran kisaa livenä osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=DsupLA0fYXw&list=PL1lJxlb4Ax_D4piBsYy_2dgFMigMLS6YX

Avausvastustaja oli ranskalainen Yasmine Abouchdak ottelussa 411. Chahra hallitsi ottelua ja voitti 10-6.
Abouchdak oli vuoden 2020 Sofia Openin 3. alle 63 kilon sarjasta.

Toisella kierroksella kaatui turkki 9-7.

Kolmannella kierroksella vastassa oli kova venäläinen joka vei ottelun pistein 17-2. Mitali jäi tällä kertaa saavuttamatta. Venäläinen voitti koko sarjan. Kovatasoinen kauden avaus, tästä on hyvä jatkaa!

Koko seura onnittelee hyvästä suorituksesta.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.