Kategoriat
Etusivu Yleinen

Pieni iskujoukko Polish Openissa

Polish Open 2021 käydään 11.-12.9. Varsovassa. Taekwondourheilijoita edustaa Juuli Mankonen ja Bardia Mirzaei. Joukkueen piti olla suurempi, mutta flunssa kaatoi Laurin ja Chahrazedin sängyn pohjalle ja kisa jää välistä. Kisa on muutenkin tavallista pienempi, vain 336 junioria ja 232 aikuista.

Sunnuntaina oli Bardian vuoro miesten alle 80 kiloisissa. Sarja oli ennakolta kovempi kuin Tallinnassa, joten haastetta riitti. Ensimmäisenä vastaan asettui Iso-Britannian Alipour Sohrab, joka oli myös tällä kertaa vahvempi.

Lauantaina otteli Juuli Mankonen tyttöjen alle 49 kilon sarjassa. Juuli pääi näin myös aloittamaan kisakautensa. Valmistautumista on haitannut sormivamma, joka esti osallistumisen Tallinn Openiin. Vastoin alkuperäistä tietoa vastassa oli Kreikan Kioskeroglou joka vei ottelun 24-4 ennen täyttä aikaa. Ottelussa näkyi turha varovaisuus ja vaikka Juuli alkoikin löytää otetta 2. erässä, jyräsi iso helleeni voittoon. Vaikka ottelu ei ollut missään nimessä parasta Juulia, oli siinä elementtejä, jotka vievät vielä pitkälle, kun kisarutiini saadaan kohdalleen.

 

Kaaviot: https://www.pztaekwondo.pl/web/materialy-do-pobrania,303.html

Sunnuntain live:

Court1

Court2

Court3

Court4

Court5

Court6

Tallenteet lauantailta:

Court1

Court2

Court3

Court4

Court5

Court6

 

Day 2 G1

Court1

Court2

Court3

Court4

Court5

Court6