Kategoriat
Etusivu Yleinen

Taekwondourheilijoita arvokisoihin

Taekwondourheilijoita on valittu arvokisoihin. Seura onnittelee valittuja ja kaikki seuralaiset kannustavat urheilijoitamme huippusuorituksiin!

Plum Kopisto ottelee Suomen väreissä nuorten EM-kisoissa 12.-15. Sarajevossa. Plum kilpailee junioripoikien alle 67 kilon sarjasssa. Ottelun nuorten EM-kisojen valinnat täydentyvät vielä lähempänä kisoja.

Christian Kamphuis kilpailee freestylessä ja U30 ryhmässä. Aiempien vuosien menestykset saanevat jatkoa ja odotukset mitalista ovat korkealla. Aino Kortelainen kilpailee kadettityttöjen yksilösarjassa. Lisäksi Aino ja Sofia Sarala edustavat myös samoissa kisoissa kadettityttöjen ryhmäsarjassa sekä Sofia lisäksi kadettipareissa.

Valmentajaksi Sarajevoon lähtee Sampo Pajulampi ja Seixaliin Ville Lehtinen.

Plum Kopisto

 

Aino Kortelainen

 

Sofia Sarala

 

Christian Kamphuis