Kategoriat
Yleinen

Kultaa ja hopeaa liikesarjojen EM-kisoista!

Liikesarjojen EM-kisat käytiin Protugalin Seixalissa 18.-21.11. Aino Kortelainen, Sofia Sarala ja Airada Heikkinen (Kuopio) toivat kultaa kadettityttöjen ryhmasarjasta. Christian Kamphuis toi hopeaa yhdessä Frans Salmien (Turku) ja Olli Siltasen (Turku) kanssa U30 ryhmäsarjasta.

Kisan päätöspäivänä Portugalin aurinko hymyili suomalaisille ja etenkin taekwondourheilijoille, kun Aino Kortelainen, Sofia Sarala ja Airada Heikkinen (Kuopio) toivat kultaa kadettityttöjen ryhmasarjasta. Christian Kamphuis taas otti hopeaa yhdessä turkulaisten Olli Siltasen ja Frans Salmen kanssa U30 ryhmäsarjasta.

Taekwondourheilijoita edustavat Christian Kamphuis, Aino Kortelainen ja Sofia Sarala. Christian osallistui aikuisten freestyle-sarjaan (sijoitus 7.) sekä U30 ryhmäsarjaan. Aino osallistui kadettityttöjen yksilösarjaan (sijoitus 8.) sekä kadettityttöjen ryhmäsarjaan. Sofia osallistui lisäksi kadettien parisarjaan yhdessä Lassi Kaasisen (Herttoniemi) kanssa (sijoitus 6.).