Kategoriat
Etusivu Yleinen

KEVÄTKAUSI ALKAA RAJOITUSTEN MERKEISSÄ

Taekwondourheilijoiden kevätkausi alkaa rajoitusten merkeissä. AVI on jatkanut liikuntatilojen sulkua 24.1. asti. Tämä tarkoittaa, että vain vuonna  2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten harjoitukset voidaan järjestää normaalisti.Aikuiset harrastajat voivat joko varata omatoimisen yksityisharjoituksen osoitteesta https://taekwondohelsinki.fi/taekwondo/varaa-yksityisharjoitus/ tai tiedustella yksityistunteja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen .

Omatoimisia yksityisharjoituksia voi varata 3 kpl/vko. Yksityisharjoitukset kuuluvat harjoitussopimukseen. Suomen hallitus suosittaa ohjeistuksessaan ihmisiä toimimaan niin, että sisätiloissa tapahtuviin yksityisiin tilaisuuksiin otettaisiin enintään viisi perheen ulkopuolista henkilöä. Kaikilla osallistujilla tulee olla voimassa oleva harjoitussopimus.

Yksityistunnit maksavat 30€/h/hlö, 40€/h/2 hlö, 45€/h/3 hlö tai 50€/h/4 hlö sisältäen salin ja ohjaajan.

Voit sopia tekeväsi yksityisharjoituksen yhdessä kaverin kanssa. Kaikilla osallistujilla tullee olla voimassa olevat harjoitussopimukset. Sopikaa treenit facebook-ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/744940643577147

Kilparyhmät järjestetään normaalisti.

Lue lisää:

AVI:n tiedote: https://avi.fi/tiedote/-/tiedote/69929083
Kevään harjoitusajat: https://www.tu11.fi/taekwondo/harjoitusajat/
Varaa  yksityisvuorosi: https://taekwondohelsinki.fi/taekwondo/varaa-yksityisharjoitus/
Sopikaa yhteiset yksityisvuorot: https://www.facebook.com/groups/744940643577147