Kategoriat
Etusivu Yleinen

Taekwondourheilijoiden kesäleirit 2022

Huippuhauskaa ja kehittävää tekemistä kesäviikoille

Taekwondourheilijoiden supersuositut kesäleirit järjestetään tänäkin kesänä. Ensimmäiset kaksi leiriä järjestetään koulujen päätyttyä ja kolmas taas sijoittuu aivan kesäloman loppuun.

  • Leiri 1, 6.-10.6. – TÄYNNÄ! VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE
  • Leiri 2, 13.-17.6.
  • Leiri 3, 8.-9.8.

Leiripäivän virallinen ohjelma järjestetään välillä 10-15:30, mutta paikalla saa olla valvotusti 9-17:00.

Kenelle kesäleiri sopii?

Leiri sopii kaikille 6-14-vuotiaille lapsille, olipa harrastustaustaa tai ei. Ensikertalaiset tutustuvat taekwondon perusteisiin siinä missä kokeneemmille löytyy erilaisia lisähaasteita.

Mitä kesäleirillä tehdään?

Kesäleirillä harjoitellaan tietysti taekwondoa, mutta paljon muutakin hauskaa mahtuu leiripäiviin. Kahden päivittäisen taekwondotreenin lisäksi leiriläiset ulkoilevat, askartelevat, leikkivät, pelaavat liikunnallisia pelejä, katselevat elokuvaa ja ennen kaikkea pitävät hauskaa yhdessä.

Kuka kesäleirillä valmentaa?

Leirillä valmentajina toimivat Taekwondourheilijoiden ammattivalmentejat sekä tarvittava määrä apuohjaajia.

Mitä kesäleiri maksaa?

Ensimmäisen ja toisen leirin hinta on 150€ ja kolmannen 100€. Voit ilmoittautua alku- ja loppukesän leireille yhteishintaan 230€ (1. tai 2. ja 3.), molemmille alkukesän leireille (1. ja 2. 280€), tai kaikille kolmelle leirille hintaan 370€. Hintaan sisältyy leirin lisäksi lounas lounasravintolassa sekä välipala iltapäivällä.

Missä kesäleiri pidetään

Leiri pidetään Taekwondourheilijoiden salilla osoitteessa Ristipellontie 1A, 00390, Helsinki.

Miten kesäleirille ilmoittaudutaan?

Voit ilmoittautua suoraan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Toimi nopeasti sillä paikkoja on rajoitetusti molemmilla leireillä. Ilmoittautumisen voi perua 23.5. saakka, jonka jälkeen se muuttuu sitovaksi. KESÄLEIRI 1 ON TÄYNNÄ, 2.&3. MAHTUU VIELÄ! 1. LEIRILLE VOIT ILMOITTAUTUA VARASIJALLE.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan asiakaspalvelun järjestelmään ja/tai asiakasrekisteriin ja niitä käytetään viestinnässä ja asiakkuuteni hoitamisessa kanssani. Lisätietoja osoitteessa https://www.tu11.fi/taekwondo/gdpr/