Kategoriat
Etusivu Yleinen

Taekwondourheilijoiden kesä

Taekwondourheilijoiden kesä koostuu paitsi treeneistä myös muutosta. Jälkimmäinen heijastuu ensimmäiseen siten, että olemme joutuneet tiivistämään aikataulun maksimiinsa, salilla on muuttoon liittyvää hyörinää koko alkukesän ajan ja kesätauko on 3 viikkoa 2 sijasta. Ja tietysti pääsemme kesätauolta uusiin upeisiin tiloihin treenaamaan.

Kesäharjoitusajat ovat voimassa 6.6.-14.8.2022

Kesätauko 11.-31.7.

Kesätauko on poikkeuksellisesti kolmiviikkoinen. Tauon aikana toteutetaan muuton viimeinen vaihe.

Muuttotalkoot 9.-10.7. ja 30.-31.7.

Voit osallistua muuttoon tulemalla yhteisiin talkoisiin. Tarjoamme mukavaa tekemisestä kesäsäässä, sekä tietysti purtavaa grillistä ja virvokkeita jääkaapeista. Aloitamme aina klo 10:00 ja jatkamme iltaan asti, kukin omien aikataulujensa ja jaksamisensa mukaan.

Kesäleireille mahtuu vielä

1. kesäleiri on täynnä, mutta 2. ja 3. mahtuu vielä. 2. kesäleiri järjestetään 13.-17.6. ja 3. 8.-9.8. Lue lisää: https://www.tu11.fi/taekwondo/2022/02/taekwondourheilijoiden-kesaleirit-2022/