Kategoriat
Etusivu Yleinen

Porvoo Open 2022

Lauantaina 15.10. TU11 kilpailijat pistivät parastaan Porvoo Openissa!

Ottelu

Seuran kymmenestä ottelukisaajasta päivän aloitti upeasti Artin, joka voitti sarjassaan kultaa kahdella otteluvoitolla. Artin palkittiin myös aamupäivän fighter spirit palkinnolla.
Loput 9 ottelijaa pääsivät tositoimiin iltapäivällä.

Milay Endah otti otteluvoittoja kaksin kappalein ja vei oman sarjansa (C1-51kg) voiton. Samassa sarjassa otellut Emilia Uhlbäck pärjäsi niin ikään hienosti ja nappasi sarjasta pronssia kahden hyvän ottelun päätteeksi.

Markus Liuko voitti alkuottelunsa ja kohtasi finaalissa Peetu Hartikaisen. Viihdyttävä finaalitaisto kääntyi tällä erää Markuksen voitoksi. Jonkun kuulin kertoneen, että nämä pojat vievät tosiaan vaan eteenpäin.

Luca Lonka operoi sarjavoiton oman ikäluokkansa lisäksi myös ylemmässä ikäluokassa. Luca palkittiin hurjan päivän jälkeen myös päivän parhaana pelurina/tsempparina 

Noel Viitaniemi sai tällä kertaa vähän vaihtelua vakiovastustajarepertuaariinsa ja todellakin hyvää sellaista. Noel esitti  ottelussaan edelleen varmoja otteita ja rohkeita ratkaisuita ja hommasi kultaa kaulaansa vastuksen hyvästä pelisilmästä  huolimatta.

Vivian Endah ei taaskaan liikaa jännittänyt, vaan hoiteli taas kerran kisapäivän hommansa iloisesti ja totuttuun tapaan siten, että poistui palamatolta niin ikään kultamitali kaulassaan.

Ken Anttila täräytti kaikille loppupäivään kunnon shown rätkyttäessään matsissaan pointgapit täyteen molemmissa erissä, tietysti vaikeilla ja hienoilla tekniikoilla höystettynä.

Isabella Anttila (D1 -30kg) otteli veljensä lailla, niin että pistekatot helisivät. Myös Isbelle siis kultaa kaulaan.

Liikesarjat

Laura teki hienon paluun matoille ja Alexille vielä Warrior Spirit -palkinto!