Kategoriat
Etusivu Yleinen

TU11 Nurtzi Openissa

TU11 urheilijat taistelivat tänään kauden viimeisessä liigakilpailussa, Nurtzi Openissa. Kisat painettiin hienosti läpi, niin ottelun, kuin liikesarjojenkin puolella! 

TU11 otteljoista palamatolle pääsi tänään 9 ja matseissa riitti jännitystä. Koutseista kovin oli tänään Fatima, joka sai useamman urheilijan uskomaan itseensä ja viemään pääpotin.

 Bardialle oli taas tarvetta Turkua myöten, tekijämies kun on.

Harrastajasarajalaisista pääsivät ottelemaan Dilruba ja Fatama. Tytöt ottelivat hienon, jännittävän matsin, jossa asenne oli kummallakin kohdallaan loppuun asti. Tällä kertaa kultaa Dilruballe ja hopeaa Fatamalle. Hieno matsi mimmeiltä!  Milay ei toipilaana päässyt liigaan ottelemaan, mutta auttoi näitä tyttöjä  kokemuksistaan kertoillen.

Iltapäivällä urakoitiin liigasarjoissa useamman urheilijan voimin ja hyvällä meiningillä.

Markus vei mainioiden otteluiden jälkeen C1 -49kg sarjan pronssia ja tämän tahkoamisen jälkeen vielä kultaa omaa ikäluokkaansa ylempää. Hyvää duunia Maltsun Zlatanilta, kuten tavallista.

Teemu joutui lähtemään peliinsä melko pikaisesti, mutta hyvällä asenteella kuten aina. Teemun päivä katkesi tänään ekaan matsiin, mutta sehän ei kauaa haittaa, koska näistä hommista on jatkossa hyötyä! 

Emilia otteli hienoin ottein oman sarjansa C1 -51kg finaalista kultaa ja nauratti kaupan päälle koutsia kotimatkan ajan. Hieno suoritus kaikin puolin! 

Myös Vanessa vei päivän läpi omaan tyyneen tyyliinsä ja hoiteli kultaa kaulaansa C1 -59kg sarjassa. Luca painoi hommia ensin liikesarjakentällä ja jaksoi hienosti vaihtaa lajia kesken päivän. Tällä kertaa vastustaja vei voiton hyvän taistelun jälkeen. Luca jatkoi rutiinilla matsin jälkeen hommia vielä liikesarjakentän puolella.

Vivian otteli upeasti kovaa Virolaista vastaan. Tänään ottelu ei vielä kääntynyt voitoksi, mutta moni povailee, että tulevaisuudessa tästä sähikäisestä kuullaan ja puhutaan vielä pitkin palamattoja. Vivianin viikaroinnit tuovat aina iloisen mausteen jokaisen kisapäivään, niin myös tänään!

Noelin ottelu alkoi upeasti ensimmäisen erän voitolla. Voitokas ote jatkui myös toisessa erässä, mutta ottelu kääntyi yllättävästi tappioksi, kun vastustajalle laskettiin luvut loppuun Noelin toisen erän räväkän pääosuman jälkeen.

Koska kyseessä on D1 (lasten) sarja, ei osuma kypärään saa sääntökirjan mukaan olla liian kova ja tyrmäystä ei sallita. Noelille siis tällä kertaa diskaus hienon ottelun päätteeksi. Vastustaja voi hyvin ja koko osasto on tyytyväinen Noelin tämän päivän otteisiin 

IIso kiitos ja kumarrus koko kokoonpanolle! Erityisesti huoltajille kaikesta härväämisestä sekä kisakyydeistä. Kiitos myös yhteistyöseuramme Kampsport Fightersin kisaajille kivasta päivästä ja kisafiilisten jakamisesta

Loppuun kumarrus koko päivän töitä tehneille tuomareille ja eritoten kisajärjestäjälle Taekwondo Nurmijärvelle. Jämäkät oli järjestelyt, jälleen kerran! 

Ottelun tulokset

C2 – Ilves tytöt -52: Sahan, Dilruba 1., Kalimu, Fatama 2.
D1 – Pre-kadetti pojat -38: Lonka, Luca 3.
D1 – Pre-kadetti pojat -30: Viitaniemi, Noel 4.
D1 – Pre-kadetti tytöt -30: Anttila, Isabella 4.
D1 – Pre-kadetti tytöt -38: Endah, Vivian 5.-8.
C1 – Kadetti pojat -49: Liuko, Markus 3.
C1 – Kadetti pojat -65: Takala, Teemu 5.-8.
C1 – Kadetti tytöt -29: Anttila, Isabella 2.
C1 – Kadetti tytöt -51: Uhlbäk, Emilia 1.
C1 – Kadetti tytöt -59: Vepsä, Vanessa 1.
B1 – Nuoret miehet -48: Liuko, Markus 1.

Liikesarjojen tulokset