1. Tarkista alkeisryhmäsi harjoitusajat ja ryhmäkuvaus

Etsitpä harrastusta itsellesi, lapsellesi tai molemmille olet oikeassa paikassa. Tarjoamme taekwondoharjoituksia halki vuoden kaikille ikäryhmille kirjaimellisesti vauvasta vaariin.

Jos haluat osallistua perhetaekwondoryhmiin yhdessä lapsen kanssa, lue ensin ryhmäkuvaukset ja ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan sähköpostitse. Perhetunnit ovat kurssimuotoisia ja niihin pitää ilmoittautua erikseen.

LYHYET RYHMÄKUVAUKSET»
HARJOITUSAIKATAULU»
OTA YHTEYTTÄ»
2. Pakkaa treenikassi ja suuntaa salille

Harjoituksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, riittää kun saavut paikalle ensimmäisiin treeneihisi. Pakkaa mukaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullo. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Salimme on hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Ristipellontie 1A, 000390 Helsinki.

Ristipellontie 1A
3. Osallistu ensimmäisiin harjoituksiisi

Saavuttuasi salille löydät yleensä jonkun ohjaajistamme päivystämästä palvelutiskin takaa. Jos ohjaajat ovat juuri vetämässä harjoituksia, käy rohkeasti peremmälle, ohjaajat auttavat heti sopivan tilaisuuden tullessa. Kun oman ryhmäsi tunti alkaa, hyppää mukaan ensimmäisiin taekwondoharjoituksiisi. Saat ensimmäisen käyntisi yhteydessä myös harjoitussopimuksesi täytettäväksi sekä aloittavan harrastaja oppaan, jossa kerrataan perustiedot ja käytännön asiat harjoittelun aloittamiseen liittyen.

4. Tutustu lajiin ja treeneihin rauhassa kaksi viikkoa

Ensimmäisten harjoitusten jälkeen et ole vielä sitoutunut mihinkään. Saat vapaasti tutustua lajiin seuraavan kahden viikon aikana ja miettiä rauhassa, haluatko jatkaa harrastusta.

Saat harjoitusmaksun sähköpostiisi heti kokeilujakson alussa, mutta maksa se vasta kun tiedät jatkavasi harrastusta. Laskun eräpäivä on samalla kokeilujakson viimeinen päivä.

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä meille sähköpostia: info@taekwondourheilijat.fi

Soita meille: 0451827290

Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 1 A, FI-00390 Helsinki

OTA YHTEYTTÄ

Lähetä meille sähköpostia: info@taekwondourheilijat.fi

Soita meille: 0451827290

Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 1 A, FI-00390 Helsinki

YHTEISTYÖSSÄ

Yhteistyössä:

Olemme osa näitä yhteisöjä:

YHTEISTYÖSSÄ

Yhteistyössä:

Olemme osa näitä yhteisöjä: