ALOITA TAEKWONDO NYT!

KUN TÄYTÄT ALLA OLEVAN LOMAKKEEN SAAT 10% ALENNUKSEN ENSIMMISESTÄ HARJOITTELUJAKSOSTASI! JOS SINULLA ON JO KOODI, KATSO OHJEET ALOITTAMISEEN.
LUE LISÄÄ ALTA.

Potki itsesi liikkeelle ja aloita Taekwondo nyt!
Voit kokeilla 2 viikkoa sitoumuksetta.

Kun täytät alla olevan lomakkeen saat sähköpostiisi  tutustumiskoodin. Koodi on sama jonka sait ohjaajalta kouluharjoituksissa. Täytä tutustumiskoodi salilla ilmoittautumislomakkeeseen, niin saat 10% alennuksen ensimmäisestä harjoittelujaksostasi*. Alta löydät helpot ohjeet aloittamiseen!

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan asiakaspalvelun järjestelmään ja/tai asiakasrekisteriin ja niitä käytetään viestinnässä ja asiakkuuteni hoitamisessa kanssani. Lisätietoja osoitteessa https://www.tu11.fi/taekwondo/gdpr/

  NÄIN ALOITAT 

  1. Tarkista alkeisryhmäsi harjoitusajat

  Lapset 7-9
  Ma 17.00-18.00
  Ke 18.00-19.00
  Pe 18.00-19.00
  Lapset 10-12
  Ti 17.00-18.00
  Ke 17.00-18.00
  Pe 17.00-18.00

  Taekwondourheilijoissa voit kokeilla taekwondoa 2 viikkoa sitoumuksetta!

  RYHMÄT»

  KATSO HARJOITUSAIKATAULU»

  OTA YHTEYTTÄ»

  2. Pakkaa treenikassi ja suuntaa salille

  Taekwondon aloittaminen on helppoa, riittää kun saavut paikalle ensimmäisiin treeneihisi. Pakkaa mukaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullo. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Salimme on hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Ristipellontie 14, 000390 Helsinki.

  MITEN LÖYDÄN PERILLE>>

  3. Osallistu ensimmäisiin harjoituksiisi

  Saavuttuasi salille löydät yleensä jonkun ohjaajistamme päivystämästä palvelutiskin takaa. Jos ohjaajat ovat juuri vetämässä harjoituksia, käy rohkeasti peremmälle, ohjaajat auttavat heti sopivan tilaisuuden tullessa. Kun oman ryhmäsi tunti alkaa, hyppää mukaan ensimmäisiin taekwondoharjoituksiisi. Saat ensimmäisen käyntisi yhteydessä myös harjoitussopimuksesi täytettäväksi sekä aloittavan harrastaja oppaan, jossa kerrataan perustiedot ja käytännön asiat harjoittelun aloittamiseen liittyen. Muista täyttää tutusmiskoodi lomakkeeseen saadaksesi 10% alennuksen! Olemme järjestäneet harjoitukset mahdollisimman turvallisiksi myös pandemian aikana, lue lisää täältä>>

  4. Tutustu lajiin ja treeneihin rauhassa 2 viikkoa sitoumuksetta!

  Ensimmäisten harjoitusten jälkeen et ole vielä sitoutunut mihinkään. Saat vapaasti tutustua lajiin seuraavan kahden viikon aikana ja miettiä rauhassa, haluatko jatkaa harrastusta.

  Saat harjoitusmaksun sähköpostiisi heti kokeilujakson alussa, mutta maksa se vasta kun tiedät jatkavasi harrastusta. Laskun eräpäivä on samalla kokeilujakson viimeinen päivä.

  Jäikö kysyttävää? Katso lisää alla olevista linkeistä tai ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Aloita taekwondo nyt!

  *Koodi on voimassa vuoden 2020 loppuun asti.

  ILMAINEN ALKEISKURSSI AIKUISILLE JA NUORILLE! »

  KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET»

  TUTUSTU TAEKWONDOON LAJINA »

  OTA YHTEYTTÄ»

  TAEKWONDO HARRASTUKSENA

  TAEKWONDO KILPAURHEILUNA

  TU11 SEURANA

  TAEKWONDOA LAPSILLE