Taekwondourheilijat

Taekwondourheilijat 2011 ry on taekwondoseura, joka tarjoaa huippuluokan taekwondo-opetusta ammattimaisella tavalla. Seuran ohjaajat ovat maamme ehdotonta eliittiä. Seura tarjoaa systemaattista taekwondoharjoittelua eri ikäryhmille aina vauvasta vaariin.

Strategia

Visio 2021

Vuonna 2013 Taekwondourheilijoille määritettiin tulevaisuuden visio, jota alettiin kutsua työnimelle visio 2021. Vuonna 2017 visiota päivitettiin harjoituspaikkojen ja valmentajien määrän osalta. Suurin muutos on, että taekwondourheilijat tähtäävät yhden ylitse muiden olevan harjoituskeskuksen kehittämiseen monien toimipisteiden sijasta.

Vuonna 2021 taekwondourheilijoiden tavoite on olla 3 kertaa suurempi taekwondoseura kuin Suomen seuraavaksi suurin seura. Koko mitataan Suomen Taekwondoliiton lisensseillä. Tähän tilanteeseen saavuttaessa Taekwondourheilijat 2011 ry työllistää kaksi täyspäiväistä ja 3 osa-aikaista henkilöä. Taekwondourheilijoiden tavoite on olla Suomen menestynein taekwondoseura kilpailutuloksilla ja harrastajien lojaliteetilla mitattuna sekä on saada tunnustusta toiminnastaan ulkomaisia tahoja myöden.

Missio

Taekwondourheilijoiden missio on:

Kasvattaa kansainvälisen tason huippu-urheilijoita ja edistää lajina taekwondon tunnettavuutta Suomessa.

Taekwondourheilijoiden mission kaksiosaisuudelle on syynsä. Toiminnalla on kaksi tarkoitusta, mikä johtuu siitä, että lajimme ei ole Suomessa samalla tavalla tunnettu kuin esimerkiksi jääkiekko, jalkapallo, yleisurheilu tai voimistelu. Tämän vuoksi on lajin kannalta erittäin tärkeää lisätä lajitietoisuutta Suomen sisällä samalla, kun kasvatamme huippu-urheilijoita kansainväliselle tasolle.

Arvot

Taekwondourheilijoiden neljä perusarvoa ja toiminnan kulmakiveä ovat INNOSTUS, OSAAMINEN, SUUNNITELMALLISUUS ja IHMISTEN ARVOSTUS. Taekwondourheilijoille arvot ovat olennainen osa toimintaa ja ohjaavat myös arjen päätöksentekoa ja käytäntöjä. Kun missio ja visio kertovat miksi asioita tehdään ja mihin haluaisimme päästä, arvot kertovat miten toimimme ja toteutamme missiota ja matkaamme kohti visiota.

Lue lisää Taekwondourheilijoiden toiminnasta»

Lue millaista on taekwondoharrastus on Taekwondourheilijoissa»

Tarina

Vuonna 2011 monen asian yhteisvaikutuksen seurauksena viisi taekwondourheilijaa päättivät pohdinnan jälkeen perustaa Suomeen uudenlaisen taekwondoseuran. Toiminnan lähtökohdaksi otettiin urheilu ja ryhdyttiin kehittämään toimintamallia, jossa jokainen harrastaja pääsee päivittäin harjoituksissa urheiluvalmennuksen näkökulmasta suunniteltuihin treeneihin. Ja niin kuin toiminnassamme usein käy, asiasta innostuttiin ja hyvin nopealla aikataululla avattiin taekwondosali Konalaan. Seuralle piti saada nimi ja loppujen lopuksi nimi tuli kuin itsestään, Taekwondourheilijat 2011, kavereiden kesken TU11.

Alun pikkusalista ja viidestä valmentajasta olemme kasvaneet yhdeksi Suomen kattavimmista harjoitussaleista ja valmennustoiminnassa on mukana tällä hetkellä melkein 30 valmentajaa. Muutimme uudelle salillemme 2018. Salilta löytyy ammattitaitoisen valmentajaporukan lisäksi kaikki tarvittavat välineet monipuoliseen harjoitteluun. Lisensseissä mitattuna olemme olleet viime vuosina Suomen suurin taekwondoseura.