Tule tukemaan Taekwondourheilijoiden toimintaa

Kutsumme yrityksiä ja yksittäisiä henkilöitä tukemaan toimintaamme. Yritykselle tarjoamme useita eri yhteistyömahdollisuuksia ja yksityiset henkilöt voivat tukea toimintaamme tukijäsenyyden muodossa.

YrityksetHenkilöt

Tukijäseneksi liittyminen

Jos haluat tukea Taekwondourheilijoiden toimintaa, voit helposti liittyä tukijäseneksi. Maksa haluamasi summa, kuitenkin vähintään 10 € pankkitilille FI5351610520054168 / Taekwondourheilijat 2011 Ry. Kirjaa viestikenttään tunnus ”kannatus”, oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi:

Kannatus
Mikko Mallikas
mikko.mallikas@gmail.com

Jo pienikin summa auttaa meitä järjestämään enemmän ja parempia liikuntaharrastusmahdollisuuksia kaiken ikäisille.

Jos sinulla on halua tukea seuraamme jollain muulla tavalla, olemme avoimia ehdotuksille. Ota yhteyttä!

Yritykset

Yrityksille tarjoamme monenlaisia yhteistyömahdollisuuksia. Myymme sekä yksittäisiä mainospaikkoja että tarjoamme laajempia yhteistyöpaketteja ja kehityskumppanuuksia.

Jos teillä on halua tukea seuraamme jollain muulla tavalla, olemme avoimia ehdotuksillenne. Ottakaa yhteyttä Teemu Heinoon (teemu@tu11.fi, 050 585 2011) tai Sampo Pajulampeen (sampo@tu11.fi, 040 568 3470).

Mainospaikat

Perusmainospaikkojen hinnat löytyvät mediakortistamme. Olkaa yhteydessä Teemu Heinoon (teemu@tu11.fi, 050 585 2011). Teknisissä kysymyksissä auttaa Sampo Pajulampi (sampo@tu11.fi, 040 568 3470).

Mediakortti>>

Yhteistyöpaketit

Räätälöimme mielellämme yhteistyökumppaneillemme paketin joka vastaa tarpeitanne. Voimme yhdistellä mainontaa ja palvelujamme juuri teille sopivaksi kokonaisuudeksi. Olkaa yhteydessä Teemu Heinoon (teemu@tu11.fi, 050 585 2011). Voitte tutustua yhteistyön toteutukseen alla olevasta Pohjola Sairaalan casesta>>

Pääyhteistyökumppanimme ovat tällä hetkellä Pohjola Sairaala ja Autokeskus.

Kehityskumppanit

Kehityskumppanit toimivat yhdessä kanssamme urheilijoiden kehittämiseksi kumppanin tuotteiden tai palveluiden avulla. Yhteistyökumpaanit mainitaan nettisivuilla sekä sopivissa some-julkaisuissa ja tuotteet tai palvelut näkyvät urheilijoiden arjessa. Onko sinulla tuote tai palvelu, joka voi edistää urheilijoidemme menestystä? Ota yhteyttä Sampo Pajulampeen (sampo@tu11.fi, 040 568 3470). Kehityskumppaninamme on tällä hetkellä Kick.AI, Punttisali.com ja Pro Dobok Finland.

Kick.AI>>
Punttisali.com>>
Pro Dobok Finland>>

Pohjola Sairaala Taekwondourheilijoiden kumppanina

Pohjola Sairaala ja Taekwondourheilijat 2011 ovat olleet kumppaneita vuodesta 2019. Tavoitteena on ollut löytää malli, jokoa hyödyttää niin Pohjola Sairaalaa, seuraa kuin erityisesti harrastajiakin.

Pohjola Sairaala tarjoaa harrastajille selkeän hoitopolun vammatilanteissa, voit tutustua siihen hoitopolun omalla sivulla.

Tekwondourheilijat tarjoaa Pohjola sairaallalle näkyvyyttä niin salilla, somessa kuin muussakin viestinnässään, esimerkiksi seurajulkaisussaan. Lisäksi olemme järjestäneet koulutusta valmentajille ja ohjaajille Pohjola Sairaalan asiantuntijoiden avustuksella ja Pohjola Sairaalan työntekijät ovat käyneet treenaamassa TYKY-päivän merkeissä. Lisäksi tarjoamme tietysti alennuksia palveluistamme Pohjola Sairaalan työntekijöille.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Teemu Heinoon (teemu@tu11.fi, 050 585 2011).

pohjolasairaala.fi>>