VARAA PERHETUNTI

Varaa tästä tuntisi. Aluehallintovirraston ohjeiden mukaisesti yli 12-vuotiaiden tunnilla voi olla korkeintaan 10 harrastajaa. Varaa oma paikkasi tunnilta alta.

AVI:n päätöksen mukaisesti sali on suljettu. Sulku ei kuitenkaan koske perhetapahtumia. Voit varata alueen 1 samassa taloudessa asuvan perheesi käyttöön, jos perheessäsi on 2007 tai aiemmin syntyneen henkilön harjoittelusopimus voimassa. Vait varata kaksi tuntia peräkkäin, mutta vain kerran viikossa. Varattavat tunnit tarkistetaan järjestelmästä. Alueelle 1 kuljetaan HAC:n käytävän ovesta.

Varauksen olemassaolon tarkistamme järjestelmästä. Mikäli harjoittelija on salilla ilman varausta, harjoitteluoikeus voidaan poistaa sopimusehtojen mukaisesti. Jos et käytä varaustasi peru se.

Varaathan vuoron vain kuin tiedät olevasi tulossa, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus harjoitella. Peru varauksesi hyvissä ajoin, jos et pääse salille. Varauksen perumatta jättäminen voi johtaa harjoitteluoikeuden poistamiseen. Varauksen poistaaksesi päivitä sivu. Varatessasi käytä samaa sähköpostiosoitetta, joka on merkitty yhteystietoihisi harjoittelusopimusta tehtäessä.

Voit varata tunnin ilman kirjautumista. Tällöin et kuitenkaan voi perua varausta, suosittelemme siis kirjautumista.

Kun luot käyttäjätunnuksen, sähköpostiisi lähetetään salasanan luontilinkki. Käytä salasanaa kirjautuessasi jatkossa. Älä päivitä sivua välillä.

Mikäli sinulla on ongelmia varausjärjesetelmän kanssa, ota yhteyttä sähköpostitse info@tu11.fi tai kiireellisessä tapauksessa 045 182 7290 / Pauli taikka 040 568 3470 / Sampo.

Valitse tuntisi: