Kategoriat
Etusivu slider Yleinen

Menestystä PM-kilpailuista Tanskasta

PM-kilpailut käytiin 30.1.2016 Fredericiassa Tanskassa. Taekwondourheilijat toivat kotiin 4 kultaista ja 2 hopeista mitalia.

Eddie Quinones otteli kadettipoikien -57 kilon sarjassa. Eddie oli ainoa Suomen joukkueen kadettipoika joka voitti 3 ottelua. Kaulaan ripustettiin lopuksi kultamitali.

Emilia Lahti otti vain yhden ottelun, jonka voitti piste-erolla 13-0 toisen erän lopussa. Tuomisina kadettityttöjen -47 kilon  sarjasta kultaa.

Aleksi Väyrynen otteli junioripoikien -51 kilon sarjassa. Hän voitti ensimmäisen ottelunsa suvereenisti, mutta vanha jalkapöydän vaiva esti finaalissa ottelemisen, joten kotiintuomisina hopeaa.

Tuikku Holopainen otti kaksi ottelua kadettityttöjen -44 kilon sarjassa. Finaalissa hän kohtasi Elisa Toivosen ja hävisi kahdella heppoisella varoituksella 0-1. Mukana kotiin matkaa siis hopeaa.

Milla Väyrynen siirtyi kadeteista junioreihin ja -49 kilon sarjassa vastus olikin kova. Sarjan voittanut tanskalainen oli vahvempi, vanhempi ja kokeneempi. Näin mukaan jäi vain kokemusta yhden hävityn ottelen verran.

Liikesarjoissa Essi Labart ja Christian Kamphuis ottivat parisarjasta kultaa ja Christian teki vielä kovan suorituksen ottamalla miesten yksilösarjassa kultaa pienessä kuumeessa. Yksilösarjassa Essi oli 6, ollen paras suomalainen omassa sarjassaan. Essi kilpaili myös ryhmäsarjassa, jossa sijoitus oli lopulta neljäs.

Isot onnittelut koko joukkueelle valmennusjohdon puolesta!

Kaksi ja puoli iloista liikesarjailijaa PM-kisoissa.

#tu11 #taekwondo #taekwondourheilijat #taekwondourheilijat2011 #aloitataekwondo

Uutiset

Soita meille: 0451827290
Käy itse tai lähetä perinteistä postia: Ristipellontie 14, FI-00390 Helsinki
OLEMME Avoinna arkisin 17.00-20.30 TAI SOPIMUKSEN MUKAAN

Lisenssi tarvitaan kilpailuissa sekä kaikissa liiton tapahtumissa. Lisäksi voit hankkia samalla edullisen harjoitteluvakuutuksen.

Sivu käyttää evästeitä käyttökokemuksen optimoimiseksi. Sivu ei tallenna käyttäjän tietoja. GDPR:n mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.