Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Parhaan otteluseuran palkinto Taekwondourheilijoille Ambassador’s Cupista

Taekwondourheilijat menestyi upeasti Vantaalla

Taekwondourheilijat osallistui isolla joukkueella Lauantaina 28.10. Vantaan Tikkurilassa järjestettyyn Ambassador’s Cup -kilpailuun, jossa kilpailtiin sekä ottelussa että liikesarjoissa. Aamupäivällä kilpailtiin ottelun puolella lasten sarjoissa ja harrastajasarjoissa ja iltapäivällä liigasarjoissa. Liikesarjakilpailut rullasivat aamusta iltaan täydellä teholla. Joukkuehenki oli koko päivän katossa ja kilpailijoiden suorituksetkin sen mukaisia. Valmennustiimi Sampo, Pauli, Juho, Mari, Petteri ja Heikki olivat erittäin tyytyväisiä päivän päätteeksi.

Paljon ensikertalaisia harrastajien ja lasten ottelusarjoissa

Syksyn mittaan harrastajaottelutreeneissä on ollut yhä useampia innokkaita treenaajia ja Tikkurilassa tämä näkyi mahtavan kokoisena joukkueena ja ennakkoluulottomana tekemisenä. Kilpailuiden taso oli aloittelijasarjoissakin varsin kova ulkomaisten vastusten myötä, joten helpolla eivät voitot irronneet mistään sarjasta. Aamupäivän suorituksista erityisesti mieleen jäivät Vennen vahvat otteet ja sarjavoitto sekä Kianin taktisesti kypsä otteleminen, joka sekin siivitti Kianin sarjavoittoon. Kokonaisuutena joukkueen yleisilme oli erinomainen ja pienenllä lisätreenillä nyt tulleita niukkoja tappioita saadaan käännettyä voitoiksi. Tiistain treeneissä nähdään siis!

Ottelun liigasarjoissa sarjavoittoja toistensa perään

Ottelun liigasarjoissa voittoja napsui mukavalla tahdilla. Tuikku taputteli kaksi sarjavoittoa tyylipuhtaalla tekemisellä alusta loppuun. Tuikun matseista on vaikea turhia liikkeitä löytää, ja yhtä vaikeaa on vastustajien löytää pistepaikkoja. Myös Plum jatkoi tuttuja varmoja otteitaan napaten sarjavoiton kadeteista ja tullen hopealle junioreissa. Vennen ensikosketus kadettikilpailuissa ei olisi voinut maukkaammin alkaa. Kaksi selkeää voittoa ja sarjavoitto aamupäivän voiton perään antoi aihetta melkoisen levään hymyyn. Junnusarjoissa Severi ja Bardia naputtivat myös selkeät sarjavoitot loistosuroituksilla. Pienempien kadettityttöjen puolella seuralaisten keskinäiset väännöt olivat aikamoisia ilotteluita ja hienot taistelut kovatasoisia ulkomaisia vastuksia vastaan ansaitsevat myös hatunnoston.

Iltapäivän mahtavasta tulostasosta kertoo, että seura lähti päivän päätteeksi kisahallista parhaan otteluseuran palkinto mukanaan.

Kovatasoisesta liikesarjakilpailusta hyviä tuloksia

Suomessa nähdään harvoin niin kovatasoisia liikesarjakilpailuja kuin nyt Vantaalla. Aloittelijasarjoja myöten listoilla oli poikkeuksellisen paljon niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin vastuksia. Etenkin Tanska ja Venäjä oli liikkeellä erittäin kovatasoisilla joukkueilla. Palkintosijat olivat siis useimmissa sarjoissa jo erittäin hienoja suorituksia. Christianin freestyleä katsoessa ei voi kuin haukkoa henkeä ja Ainon ja Plumin kadettimitalit olivat loistosuorituksia ottaen huomioon että molemmat ravasivat ottelu- ja liikesarjamattojen väliä tasaiseen tahtiin.

TU:n joukkue liikesarjoissa on varsin nuori ja huomattavan moni kilpailee omaa ikäluokkaansa ylempänä. Tämä huomioiden tuloksia voi pitää varsin hyvinä. Iso joukkue ja sen hyvä henki luovat hyvän pohjan jatkoa ajatellen.

Kaikki Tulokset

Ottelu, lapset ja harrastajat

Kilpailija Sarja Sijoitus
Nooa Buuri E1 -30kg 3.
Alisa Väisänen E1 -30kg 3.
Aleksandr Gorbatchev D2 -30kg 5.
Frans Orjasniemi D2 -40kg 5.
Kaisla Seimola D2 -30kg 2.
Priya Negi D2 -40kg 5.
Lassi Holopainen D1 -30kg 3.
Venne Viitaniemi D1 -34kg 1.
Kian Nowrouzi C2 -50kg 1.
Laura Orjasniemi C2 -48kg 3.
Essi Kortelainen C2 -58kg 3.
Teresa Vepsä C2 -58kg 3.
Alina Shor B2 -63kg 5.
Erika Wielert H1 -67kg 2.
Enni Jaakkola H1 +67kg 2.
Risto Hyvärinen S30 +80kg 2.
Marita Jaakkola S30 +67kg 2.
Meeri Panula S30 +67kg 3.

Ottelu, liigasarjat

Kilpailija Sarja Sijoitus
Luca Leskinen C1 -33kg 3.
Venne Viitaniemi C1 -33kg 1.
Luca Leskinen C1 -37kg 5.
Plum Kopisto C1 -49kg 1.
Iines Korhonen C1 -33kg 5.
Aino Kortelainen C1 -33kg 3.
Jenny Vettenniemi C1 -33kg 5.
Sofia Sarala C1 -33kg 5.
Iines Korhonen C1 -37kg 2.
Aino Kortelainen C1 -37kg 3.
Jenny Vettenniemi C1 -37kg 3.
Tuikku Holopainen C1 -51kg 1.
Plum Kopisto B1 -48kg 2.
Severi Sarala B1 -68kg 1.
Bardia Mirzaei B1 -73kg 1.
Tuikku Holopainen B1 -49kg 1.
Emilia Lahti B1 -55kg 5.
Sami Leskinen R1 -63kg 3.
Jenna Partanen R1 -67kg 3.

Liikesarjat

Kilpailija Sarja Sijoitus
Plum Kopisto Kadetit 2.
Aino Kortelainen Kadetit 2.
Sara Quinones Kadetit 6.
Plum Kopisto & Mia Knutsson (EHT) U17 parit 7.
Sara, Helmi (Pori) Ja Mia (EHT) U17 ryhmät 4.
Christian Kamphuis U30 2.
Christian Kamphuis Freestyle 1.
Christian, Olli (Budokwai), Frans (Budokwai) U30-ryhmät 1.
Tiitu Sipilä Harrastaja vihreä 2.
Bella Buuri Harrastaja siniset 3.
Victoria Hentunen Harrastaja siniset 4.
Marita Jaakkola Harrastaja siniset 9.
Enni Jaakkola Harrastaja punamusta 5.
Sofia Sarala Harrastaja-punamusta 2.
Alex Jürgens Lapset siniset 5.
Bella Buuri Lapset siniset 4.
Victoria Hentunen Lapset siniset 6.
Sofia Sarala Lapset punamusta 2.
Bella & Victoria Parit ylemmät 3.
Bella & Victoria Parit lapset 7.
Bella, Victoria, Sofia Harrastaja-ryhmät 3.

Tulokset kokonaisuudessaan http://www.suomentaekwondoliitto.fi/ambassador-s-cup/results/