Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden sopimushinnasto selkeytyy syyskaudella

Muutoksia hinnoissa ja sopimustyypeissä

Taekwondourheilijoiden toiminta ja harrastajamäärät ovat kasvaneet tasaista tahtia sitten perustamisen. Isoin yksittäinen kasvupyrähdys on tietysti ollut siirtyminen uusiin toimitiloihin syksyllä 2018. Uudet tilat ovat mahdollistaneet yhä laadukaammat ja tilavammat treeniolosuhteet kaikille harrastajille samalla, kun uusia harjoitus- ja ikäryhmiä on ollut mahdollista perustaa.

Kasvun, uusien ryhmien ja toiminnan muutoksen myötä myös alusta asti melko staattisena pysynyt sopimusmallisto kaipaa päivittämistä ja erityisesti selkeyttämistä. Siirrymme heti elokuun 2019 alussa uuteen toiminnanohjausjärjestelmään, joka helpottaa toimistotyöntekijöiden työtä ja mahdollistaa entistä paremman asiakaspalvelun. Myös harjoitusten kirjaus ja treenikäyntien seuranta helpottuvat.

Uudet sopimukset ja hinnat 1.8.2019 alkaen

Miksi sopimustyypit ja hinnat muuttuvat?

  • Vanha malli, jossa etenkin urheilijoilla on useampia sopimuksia yhtäaikaa voimassa on epäselkeä erityisesti, jos sopimukset alkavat eri aikoihin.
  • Uusi toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa ja myös edellyttää selkeämpien sopimustyyppien luomista.
  • Harjoituksia tarjotaan edelleen runsaasti kaikille ryhmille, jolloin yksittäisen harjoituksen hinta pysyy matalana.
  • Hinnankorotukset on pidetty hyvin maltillisena. Perusteina korotukselle siirtyminen uusiin isompiin harjoitustiloihin, uusien ryhmien perustaminen sekä treenitarjonnan kasvu.

Harrastajille tiedotetaan vielä tarkemmin kesän ja alkusyksyn aikana sopimusmuutoksen käytännön askelista ja siihen liittyvistä uusista käytänteistä.