Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoille uusia poom- ja dan-arvoja

Määrätietoinen harjoittelu palkittiin 15.6. järjestetyssä kokeessa

Luca, Janika, Sofia ja Daniel näyttivät osaamisensa lauantaina 15.6. järjestetyssä poom-kokeessa Konalassa. Muutama päivä aiemmin 15-vuotta täyttänyt Luca suoritti 2. danin mustaan vyöhönsä muiden kokelaiden suorittaessa 1. poom -vyöarvot. Koepäivä oli huipentuma vuosien määrätietoiselle ja ahkeralle työlle, ja kokelaat todellakin osoittivat, mitä taitoja matkan varrella on opittu.

Koe alkoi aamulla Petterin luotsaamalla tekniikkaosuudella, jossa käytiin läpi koko taekwondon kirjo potkutekniikoista käsitekniikoihin ja asentoihin. Vauhtia riitti niin kokeessa kuin kokelaissakin koko aamupäiväksi. Tekniikan taso oli korkealla. Erityisesti mieleen jäivät Sofian puhtaat ja voimakkaat tekniikat.

Tekniikkaosuuden jälkeen kokelaat osoittivat lajitietämyksensä teoriakokeessa ja saivat samalla pitää hetken taukoa. Ylimmät pisteet teoriakokeesta nappasi Janika. Koe jatkui Paulin pitämällä kamppailuosuudella, jossa testattiin kokelaiden kykyä soveltaa tekniikkaa askelotteluihin, itsepuolustukseen ja taekwondo-otteluun. Lopussa vauhtia haettiin vielä hyppypotkuista sekä murskauksista. Ylintä vyötä tavoitteleva Luca sai tuon tuosta ekstrahaasteita, mutta selvitti ne upeasti ja näytti myös lennokkaita suorituksia vielä hyppypotkuvaiheessakin.

Kerrassaan upeat suoritukset koko porukalta. Yksi virstapylväs on nyt suoritettu, mutta matka on vasta alussa.

Isot onnittelut uusille poom-ja dan arvoille ja menestystä tulevaan harjoitteluun!