Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Uusi asiakasjärjestelmä ja huomioitavat muutokset

Taekwondourheilijat siirtyi uuteen asiakasjärjestelmään elokuun alussa

Taekwondourheilijoiden asiakashallinta ja laskutus on toteutettu seuran perustamisesta lähtien Teemun ansiokkaasti koodaamalla kotikutoisella järjestelmällä, joka on palvellut uskollisesti niin treenikirjausten kuin laskutuksenkin osalta. Toiminnan kasvaessa ja harrastajamäärien lisääntyessä on kuitenkin tullut aika siirtyä ulkoiseen monipuolisemmat palvelut tarjoavaan järjestelmään. Elokuun alussa siirryimme käyttämään Fitnessbooker -nimistä palvelua, joka tarjoaa paljon etuja niin seuratyöntekijöiden kuin asiakkaidenkin osalta. Uudet harrastajat kirjataan heti Fitnessbookeriin ja vanhat sitä mukaan kuin heidän voimassaoleva maksukautensa päättyy.

Uuteen järjestelmään siirryttäessä vastaan tulee joitain muutoksia ja huomoitavia seikkoja, joista keskeisimmät esitellään tässä uutisessa:

Laskutus

 • Laskut lähetetään edelleen sähköpostitse. Mikäli et ole saanut laskua viikon kuluessa harjoittelun aloittamisesta tai viikkoa ennen uuden harjoittelukauden alkamista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Muistutuslaskut lähetetään automaattisesti kirjeitse kotiosoitteeseen. Muistutuslaskuissa peritään korkolain mukainen viivästyskorko ja huomautuskulut.
 • Järjestelmä lähettää automaattisesti laskun seuraavasta 3kk maksukaudesta kuukauden ennen voimassaolevan maksukauden päättymistä. Laskun eräpäivä on samalla voimassaolevan maksukauden viimeinen päivä. Asiakas voi tuttuun tapaan purkaa harjoittelusopimuksen ilmoituksella ennnen seuraavan maksukauden alkamista.
 • Vanhojen asiakkaiden on syytä huomata muuttunut tilinumero uuden laskutuspalvelun myötä.

Asiakastiedot ja omat sopimukset

 • Taekwondourheilijat kerää ainoastaan tietoja, jotka ovat välttämättömiä harjoittelusopimuksen kannalta. Asiakkaalla on koska tahansa oikeus saada tietoonsa, mitä tietoja hänestä on kerätty, sekä tulla unohdetuksi. Tietoja ei koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.
 • Laskussa ei jatkossa näy, mitä aikaa maksukausi koskee, mutta harrastaja voi tarkistaa viimeisen voimassaolopäivän kirjautuessa harjoituksiin salin kirjauspäätteellä. Pyrimme syksyn aikana myös julkaisemaan asiakassivut verkkosivuillemme. Omilta sivuilta pystyy tarkkailemaan sopimuksiaan ja harjoituskäyntejään.

Harjoituksiin kirjautuminen

 • Harjoituksiin kirjaudutaan uudella kulkutunnisteella erillisellä päätteellä. Kosketusnäyttö näyttää kaikki harjoitukset, joihin sinulla on oikeus osallistua sopimuksesi perusteella.
 • Uusissa sopimuksissa veloitetaan 5€ kulkutunnisteesta. Tunnistetta ei tarvitse palauttaa harjoittelun päätyttyä. Hukkumistilanteissa uudesta tunnuksesta veloitetaan 5€.
 • Kirjaa harjoituksesi ennen harjoitusta tai viimeistään 3h harjoituksen jälkeen. Edellisten päivien harjoitteita ei voi itse kirjata. Mikäli olet unohtanut kirjauksen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • Kulkutunnisteesi voit noutaa asiakaspalvelutiskiltä kirjauskoneen vierestä.
 • Harjoitusten kirjaus on edelleen ainoa tapa kerätä harjoitusmerkintöjä vyökokeeseen.