Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Joulukuun vyökokeet paketoivat syyskauden

Onnittelut kaikille uuden vyöarvon suorittaneille!

Taekwondourheilijoiden joulukuun vyökokeissa suoritettiin roppakaupalla uusia vyöarvoja aina pienten lasten tiikerimerkistä mustan vyön arvoihin. Kokeissa ryhmäläiset osoittivat juuri niitä taitoja ja asioita, joita vyökokeissa halutaankin nähdä eli kovaa tsemppiä ja vahvaa osaamista unohtamatta tietenkään pilkettä silmäkulmassa.

Koeviikko alkoi maanantaina pienten lasten suorittaessa tasokokeessa tiikerimerkkejä ja ja lohikäärmemerkkejä. Osanottajien ja kokeen vetäneen Fatiman oli helppo olla yhtä hymyä kokeen jälkeen hienojen suoritusten perään.

Tiistaina vuorossa oli pieni mutta sitäkin osaavampi alempivöisten aikuisten porukka. Rima ylittyi komeasti ja erityisesti voimantuoton perusteet olivat hyvin hallussa niin käsi- kuin jalkatekniikoissa.

Torstaina Minna ohjasi ja Pauli vastaanotti kokeen sekä nuorten että aikuisten ylempien ryhmälle. Tummempien vyöarvojen koe oli yli kaksi tuntia pitkä ja Minna piti huolen ettei hiki päässyt kuivumaan. Intensiivisen setin jälkeen vyöt oli kuitenkin helppo myöntää ryhmälle.

Perjantaina oli lasten vyökokeiden superpäivä, kun likimain 80 lasta ja nuorta suoritti uuden vyöarvon neljässä eri kokeessa Paulin ja Minnan valvovan silmän alla. Vauhti ei lapsilta loppunut kesken ja viikonloppu saatiin aloittaa uusi vyöarvo plakkarissa.

Kirsikkana kakun päällä Teemu ja Petteri vastaanottivat vielä DAN-arvojen kokeen lauantaina. Koe läpileikkasi koko lajikirjon, ja loppujen lopuksi palautteineen ei alle kahdeksan tunnin selvitty. Opettaja-arvot antoivat lisäksi opetusnäyttöjä pitkin koetta. Uusia DAN arvoja suoritettiin aina ensimmäisen asteen vyöstä aina vitoseen saakka.