Kategoriat
Yleinen

Tie Pariisiin

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_custom_heading]Taekwondourheilijoiden tie Pariisin Olympialaisiin 2016[/vc_custom_heading][vc_single_image media=”10534″ media_width_percent=”50″ alignment=”center” advanced=”yes” media_overlay_opacity=”50″ media_padding=”2″][vc_column_text]Tavoitteet:

  • 1-2 urheilijaa Pariisin kisoihin
  • Kaikki neljä Suomen karsijaa / läpimenijää edustavat seuraamme
  • Karsintoihin valitaan joukkue 2-6 seuramme urheilijasta
  • Koko toiminnan tason nosto

Keskeiset toimenpiteet

  • Olympiavalmentajan palkkaaminen
  • Koko jakson kattava suunnittelu
  • Urheilijoiden tukitoimintoihin panostaminen

Kuvassa on esitetty Taekwondourheilijoiden peruskartta matkalla Pariisiin. Harjoittelu perustuu megasykliin jossa on 3 keskeistä teemaa. Tämän lisäksi jakso on jaettu pohjatyö ja tulosjaksoihin. Tulosjakson tarkoitus on kerätä riittävä kilpailullinen kokemus ja mahdollisesti myös pisteet, jotka vaaditaan kisoihin pääsemiseen ja siellä menestymiseen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]