Taekwondo, Helsinki

Värisuora mitaleita Ruotsista

Taekwondourheilijoiden liikesarjajoukkuei ei paljoa kerennyt lepäillä laakereilla Saksan kisan jälkeen, kun reissu jatkui suoraan Ruotsin Helsingborgiin President’s Cup G1-kisaan.

Aikuisten sarjoissa kilpailtiin elimination -systeemillä eli päästäkseen seuraavalle kierrokselle kilpailijan on aina oltava parempi kuin vastustajansa. Christian Kamphuis voitti kaksi kaksinkamppailua edeten näin finaaliin. Harmittavasti finaalikamppailu päättyi pienen marginaalin erolla tanskalaisen vastustajan eduksi. Christianille hopeaa kovasta kisasta.

U-15 sarjassa Aino Kortelainen tykitti melkoiset suoritukset, joiden avulla napasti koko sarjan voitto. Huikean suorituksen päälle Aino otti vielä Alex Jürgensin kanssa hopeaa U15-pareista. Myös Alexin vahvat otteet jatkuivat yksilösarjassa ja tuloksena pronssia, kuten Saksassakin. Sofia Sarala ei valitettavasti edennyt finaalikierrokselle saakka U15 -sarjassa.

Onnittelut mitalisteille ja tsemiä treeneihin!