Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Otteluleiri ja minisalikisat 7.3.

Taekwondo, Helsinki

Kisakokemusta kaikille harrastajille ja lasten sarjoissa otteleville

Taekwondourheilijat 2011 järjestää otteluleirin ja minisalikisat lauantaina 7.3. Leirillä valmistaudutaan kevään kilpailuihin ja treenataan ottelun perusteita. Leirillä pääsee myös keräämään ottelukokemusta minisalikisoissa, jossa kaikki pääsevät ottelemaan useamman ottelun. Salikisat toteutetaan klassisella mallilla niin, että pisteet lasketaan manuaalisesti ja otteluita sovitaan niin pitkään kuin halukkaita ottelijoita riittää.

Aika:
La 7.3.
11:30-13:00 – Harjoitus (ottelutekniikka ja pariharjoitteet)
13:00-14:00 – Ruokatauko ja otteluiden sopiminen (omat eväät mukaan)
14:00-16:00 – Minisalikisat

Paikka:
Taekwondourheilijoiden sali, Ristipellontie 1A, 00390, Helsinki

Hinta:
20€ (maksetaan käteisellä paikan päällä tai laskulla tapahtuman jälkeen)

Kenelle sopii:
Leiri on avoin kaikille ottelusta kiinnostuneille ja kilpailuissa käyville harrastajille ikään ja taitotasoon katsomatta. Jonkin verran kokemusta otteluharjoittelusta sekä omat suojat on hyvä olla matkassa.

Ilmoittautuminen