Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Taekwondourheilijoiden tilannekatsaus 7.4.

Tilannekatsauksen sisältö

 • Sali joudutaan pitämään kiinni ainakin toukokuun aluille saakka
 • Kerää harjoitusmerkintöjä vyökokeisiin myös kotitreeneistä!
 • Ensimmäiset livetreenit verkossa järjestetään tällä viikolla
 • Tee oma video tai somepäivitys kotitreeneistä!
 • Käy kuuntelemassa Taekwondourheilijoiden ensimmäinen podcast-lähetys
 • Tarvitsetko taekwondomattoja kotitreenaukseen?

Salin kiinniolo jatkuu

Rajoitustoimet ovat hidastaneet merkittävästi koronaviruksen leviämistä Suomessa, mutta on syytä muistaa, että tautihuippu on yhä edessäpäin. Haluaisimme tietysti kovasti päästä taas treenaamaan tuttuun tapaan, mutta ensin on varmistettava, että epidemia-aalto alkaa olla lieventymään päin. Seuraamme tiivisti viranomaisten suosituksia ja ohjeistuksia ja näiden perusteella salia pidetään kiinni ainakin toukokuun aluille saakka noudattaen kokoontumisrajoituksia ja muita suosituksia. Tiedotamme edelleen viikoittain tilanteen kehittymisestä.

Kampanjamme seuran taloustilanteen pitämiseksi vakaana on edelleen käynnissä. Kampanjan avulla toivomme saavamme pidetty seuran kassatilanteen sillä tasolla, että toimintaa voidaan jatkaa myös epidemian liennyttyä. Osa harrastajista onkin jo kampanjaan tarttunut, mutta jokainen maksettu harjoitusmaksu mahdollistaa toiminnan kehittämisen ja jatkamisen myös kriisiaikana. Iso kiitos kaikille, jotka ovat mukana tukemassa seuraa!

Muistutus eduista, joita tarjoamme kaikille sopimustaan jatkaville harrastajille:

 • Maksamalla seuraavan sopimuskautenne (3 kk) huhtikuun loppuun mennessä, saatte yhden lisäkuukauden harjoitukset veloituksetta
 • Maksamalla kaksi sopimuskautta kerralla (6 kk), lisäämme harjoitussopimukseen kaksi ylimääräistä kuukautta

Kampanjat koskevat automaattisesti kaikkia uusia 3kk maksukausia, jotka käynnistyvät maaliskuussa tai huhtikuussa. Mikäli maksukautesi käynnistyy vasta tämän ajankohdan jälkeen, voit tarttua kampanjaan maksamalla harjoituskautesi etukäteen. Ilmoitattehan myös erikseen, mikäli haluatte tarttua 6kk tarjoukseen 3kk sijaan.

Tämän lisäksi tarjoamme maksaneille:

 • Virtuaalitunnit ja pian alkavat livetreenit verkossa salin ollessa kiinni
 • Omatoimisen harjoitusohjelman
 • Ilmaisia leirejä heti, kun sali saadaan avattua
 • Ei kesätaukoa tänä vuonna, vaan harjoitukset jatkuvat tauotta läpi kesän, jos vaan tilanne sallii
 • Päivitys tai lisäpalveluita kaikkiin sopimustyyppeihin:
  • Aikuisten perussopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus punttisalille
  • Lasten perussopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus lasten kilparyhmään
  • Aikuisten urheilijasopimus -> Kuukauden harjoitteluoikeus punttisalille. Yksityistunti niille, joilla on jo sopimus punttisalille.
  • Lasten urheilijasopimus -> Ilmainen yksityistunti tai parin kanssa tehtävä tunti harrastajan iästä riippuen.

Kiitokset kaikille tuesta ja ymmärryksestä vaikeassa tilanteessa, jolloin emme pysty täyttä palvelua tarjoamaan.

Kerrothan meille, mitä muuta me voisimme tarjota teille salin ollessa kiinni? Toteutamme ehdotukset, jos suinkin vain mahdollista. Parhaat ehdotukset palkitaan yllätyspalkinnolla!

Kerää harjoitusmerkintöjä vyökokeisiin myös kotitreeneistä!

Videotunteja kuvataan edelleen aktiivisesti lisää, ja jos joku ei ole vielä niitä löytänyt niin osoitehan oli:

https://www.tu11.fi/taekwondo/virtuaalitunnit/

Palvelun salasana on lähetetty kaikille harrastajille sähköpostitse. Jos et ole vielä saanut omaasi, ota yhteyttä info@taekwondourheilijat.fi

Videotunteja löytyy laidasta laitaan ja uusia tehdään jatkuvasti. Suosittelemme kokeilemaan erilaisia treenimuotoja ja soveltamaan harjoituksia omien mieltymysten mukaan. Sivuilta löydät myös ohjelman omatoimiseen kotiharjoitukseen. Kyseinen ohje pitää sisällään runsaasti erilaisia harjoituksia täydellisine ohjeineen.

Kotitreenaajat saavat myös kerätä treenimerkintöjä vyökokeita varten aivan kuten salilla treenatessa. Treenimerkinnän ansaitakseen harrastajan tulee tehdä kotona vähintään puolen tunnin omatoiminen lajiharjoitus tai ominaisuusharjoitus videoiden opastuksella tai ilman. Treenit merkitään vapaamuotoiseen listaukseen ja otetaan vanhempien allekirjoitus jokaiseen treeniin. Yli 16-vuotiaiden harrastajien ei tarvitse ottaa vanhempien allekirjoitusta. :D

Ensimmäiset livetreenit verkossa järjestetään jo tällä viikolla

Livelähetysten tekniikka ei vielä toimi aivan toivotulla tavalla, mutta pidämme ensimmäisen livelähetyksen testiluontoisesti jo tällä viikolla. Treeniin voit osallistua tietokoneella, kännykällä tai älylaitteella, jossa on kamera. Näin valmentaja näkee sinut ja sinä näet valmentajan. Tunti on suunniteltu siten, että sen pystyy tekemään pienessäkin tilassa kotona.

Ensimmäinen livetreeni on kaikille yhteinen, mutta jatkossa kohdistamme omia treenejä eri ikäryhmille ja taitoryhmille.

Lähetämme kaikille harrastajille erikseen kutsun treeniin sähköpostitse. Treeni toteutetaan Zoom-palvelun kautta, ja sähköposti opastaa tarkemmin, miten treeniin liitytään. Vaikeaa se ei ole.

Tee oma video tai somepäivitys kotitreeneistä

Julkaise kuvia tai treenivideosi kotitreeneistä somessa käyttämällä #tu11 #taekwondo #tu11kotitreenit #tu11coronafight -hästägejä. Osallistu myös kotitreenihaasteeseen ja katso, kuinka pitkän treeniputken pystyt tekemään. Haasteessa treeniputki pysyy yllä, kun julkaiset päivittäin kuvan tai videon omista kotitreeneistä (1 lepopäivä viikossa sallitaan.) Pisimmän treeniputken tehnyt palkitaan yllätyspalkinnolla!

Voit myös lähettää kuvasi tai videosi meille, jos haluat, että julkaisemme sen seuran omissa somekanavissa. Esimerkiksi kilparyhmäläiset voivat koota muutaman minuutin treenivinkkejä muille harrastajille.

Käy kuuntelemassa Taekwondourheilijoiden ensimmäinen Podcast-jakso

Harrastajiemme piristämiseksi päätimme aloittaa Podcast-sarjan, jossa esitellään valmentajia ja heidän lajitaustojaan. Ensimmäisessä jaksossa äänessä on Teemu, joka kertoo jaksossa uransa alkuvaiheista. Lisää Teemun tarinaa ja myös muiden valmentajien esittelyitä tulossa pian. Jutun voit käydä kuuntelemassa:

https://www.tu11.fi/taekwondo/2020/04/teemu-heino-1/

Podcastin löydät myös Spotifystä kirjoittamalla hakuun Taekwondourheilijat 2011.

Tarvitsetko taekwondomattoja kotitreenaukseen? Seuran mattoja lainattavana salilta kiinniolon ajaksi. 

Salilla ei tällä hetkellä harjoitella aktiivisesti, joten myös seuran palamatot lojuvat lattialla tarpeettomina. Haluisitko sinä antaa matoille hyvän kodin hetkeksi, jolloin nekin pääsevät toteuttamaan käyttötarkoitustaan. Tarjous koskee kaikkia harjoitusmaksunsa taukoamatta maksaneita. Taekwondourheilijat voi pyytää koska tahansa matot takaisin 3 päivän varoitusajalla ja harrastaja on tietysti vastuussa mattojen kunnosta laina-aikana. Matot tulee noutaa ja palauttaa itse. Kysele lisätietoja info@taekwondourheilijat.fi. Annamme tarkemmat ohjeet asiasta kiinnostuneille.

Täysin käyttämättömiä palamattoja on myös myynnissä hintaan 30€ / kpl.