Kategoriat
Yleinen

WT:n 1. International Coach Certification Course:n kouluttajana Teemu Heino

Teemu Heino sai kunnian olla ensimmäinen WT:n kv. kouluttaja kurssilla

Teemu Heino suoritti kouluttajalisenssinsä viime vuonna Kiinan Wuxissa. Pandemian takia World Taekwondo nopeutti virtuaalikurssiensa kehitystä ja 11.6.2020 Teemu sai kunnian olla ensimmäinen kansainvälinen kouluttaja joka kouluttaa valmentajia uuden koulutusohjelman mukaisesti. Koulutuksessa oli 70 osallistujaa 23 maasta.

Muina kouluttajina maailman huippuasiantuntijoita

Muina kouluttajina olivat  WT:n koulutuskomitean tekninen johtaja Philip Bouedo, WT:n ottelutumarikomitean puheenjohtaja Sang Chul Kim, koulutuskomitean puheenjohtaja Jean Marie Ayer, WT:n Lausannen toimiston johtaja Marco Ieanna ja Egyptin Olympiakomitean lääketieteellisen komitean pj. Hassan Kamal. Avaustervehdyksen esitti videoituna WT:n puheenjohtaja Chungwon Chue.