Kategoriat
Etusivu Uutiskirje Yleinen

Kevään harjoitusajat

Alta löydät kevään harjoitusajat, jotka astuvat voimaan 7.1.2020. On kuitenkin huomattava, että aikataulut saattavat muuttua lyhyelläkin varoitusajalla, riippuen koronarajoituksista ja viranomaisten määräyksistä.

Koronatilanne on edelleen pysynyt huonona pääkaupunkiseudulla, ja kaupunki aikoo jatkaa joulukuussa annettuja rajoituksia ja suosituksia myös tammikuussa. Kaikki kaupungin tiloissa tapahtuva harrastustoiminta on keskeytetty ja näin suositellaan myös muissa tiloissa toimiville. 

Joulukuussa sopeutimme oman toimintamme niin, että kaikille lapsiryhmille järjestetään 2 harjoitusta salissa ja 1 verkossa. Aikuisten harjoitukset siirrettiin kokonaan verkkoon. Tällä tavoin saimme luotua harjoituskalenteriin tarpeeksi väljyyttä, jotta ryhmien välillä voidaan pitää aina puolen tunnin tauko. Lisäksi harjoitukset pidetään täysin kontaktittomina, turvavälit säilyttäen ja pienissä ryhmissä. Harjoitusryhmä pysyy aina samana. 

Vallitsevan tilanteen valossa päätimme, että poikkeusaikataulua jatketaan myös tammikuussa 7.1. alkaen. Myös aikuisharrastajille järjestetään kuitenkin kaksi saliharjoitusta viikossa. 

KATSO HARJOITUSAIKATAULU TÄÄLTÄ >>

KATSO HARJOITTELUSSA NOUDATETTAVAT KORONAOHJEISTUKSET TÄÄLTÄ >>