Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Kevään 2021 perheryhmien ilmoittautuminen on avattu

Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajatusti

Kevään 2021 perheryhmät käynnistyvät tammikuun viimeisellä viikolla. Vauvoille ja taaperoille (ei kävelevät) järjestetään treeni tiistaisin klo 13-14. Naperot, muksut ja perheet treenailevat tuttuun tapaan sunnuntai-iltapäivässä. 

Taekwondourheilijoiden perheryhmät ovat lapsen ja vanhemman yhteinen liikuntahetki. Kummallakaan ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta lajista tai edes liikunnasta yleensä, joten kurssi sopii vaikka ensikosketukseksi liikuntaharrastuksiin. Toki kokeneemmille menijöille löytyy jos jonkinlaista lisähaastetta.

Ryhmät pidetään pieninä ja harjoittelussa otetaan huomioon vallitseva koronatilanne. Harjoitteluun voi myös tulla muutoksia nopeallakin aikataululla tilanteen vaatiessa. Kurssi kuitenkin laskutetaan vasta jälkikäteen, ja hinnassa otetaan huomioon mahdolliset peruuntumiset ym. 

Tervetuloa mukaan!

Taekwondourheilijoiden perheryhmät

Vauvataekwondo (0-1-vuotiaat vanhemman kanssa)

Taaperotaekwondo (1-2-vuotiaat vanhemman kanssa)

Naperotaekwondo (2-3-vuotiaat vanhemman kanssa)

Muksutaekwondo (3-5-vuotiaat vanhemman kanssa)

Perhetaekwondo (+5-vuotiaat vanhemman kanssa)

LUE LISÄÄ RYHMISTÄ JA ILMOITTAUDU >>