Kategoriat
Etusivu slider Uutiskirje Yleinen

Iso kiitos tukijäsenille ja lahjoittajille!

Pitkittynyt koronatilanne on luonut merkittäviä taloudellisia haasteita Taekwondourheilijoiden seuratoiminnalle, kuten uutisoimme maaliskuun lopussa.

Saapuneet tukijäsenyydet ovat auttaneet tiukassa tilanteessa. Aloitimme myös kampanjan, jonka avulla voit tukea sekä seuran että vähävaraisten lasten ja nuorten harrastamista vaikeana aikana ja myös sen jälkeen. Tukilahjoituksia on tullut paljon, ja voimme jälleen kerran olla kiitollisia ja ylpeitä harrastajiemme ja näiden lähipiirien vankkumattomasta tuesta.

Kampanja jatkuu edelleen, joten tervetuloa mukaan lahjoittamaan tai liittymään tukijäseneksi. Katso lisää ja tue!>>

Iso kiitos kaikille tukijoille ja harrastajille, jotka ovat mukana pitämässä toimintaa pystyssä!

Taekwondourheilijoille OKM:n erityisavustusta

Helpotusta tiukkaan tilanteeseen saatiin myös Opetus- ja kulttuuriministeriön erityisavustuksesta, jonka kautta saimme haettua 7000€ avustusta korona-ajan toiminnan alijäämään paikkaamiseen. Tukijäsenten, lahjoitusten ja OKM:n avustuksen myötä tilanne näyttää valoisammalta, mutta kaikki tuki on edelleen tarpeen.

Joudumme tekemään jatkossakin tarkkoja valintoja toiminnan pyörittämisen osalta, mutta sanomattakin selvää, että pääpaino on jatkossakin harrastustoiminnan laadussa ja määrässä kaikkien ikäryhmien osalta.

Lisätietoa seuran tilanteesta ja toiminnasta poikkeusoloissa tiistaina 6.4.

Järjestämme tiistaina 6.4. Zoom-kokouksen kaikille seuran harrastajille ja heidän huoltajilleen klo 17.00-18.00. Kokouksessa käydään läpi seuran koronatoimia, korvaavia harjoittelumuotoja ja tilannetta ylipäätänsä. Toivomme, että lähetätte meille joko Whatsappin tai sähköpostin kautta etukäteen mieltä askarruttavia kysymyksiä tai toivomuksia treenimuodoista. Myös alle 13-vuotiaiden harrastajien huoltajien toivotaan osallistuvan kokoukseen.

Linkki kokoukseen: TU11:n koronapalaveri
Salasana: 2011

Kokouksessa käydään mm. läpi:

  • Tiedotus ja muut käytännön asiat nopeiden muutosten keskellä
  • Eniten livetreenejä tehneille luvassa upeita palkintoja
  • Päivittäiset pikatreenit kotona tehtäviksi
  • Kilparyhmien harjoittelu
  • Mahdollisuus varata sali omaan harjoittelukäyttöön
  • Harrastajien kysymykset ja palautteet 
  • Kiitokset tukijäsenille 

Toivomme mahdollisimman kattavaa osallistumista. 

Julkaisemme myös kokouksen asiat verkkosivuillamme kokouksen jälkeen.