Kategoriat
Etusivu Yleinen

Syksyn kilpailukalenteri

Taekwondourheilijoissa voit harjoitella ottelua ja liikesarjoja alkeista huipputasolle asti. Jokaiselle löytyy sopivia harjoituksia ja syksyn kilpailukalenteri tarjoaa kilpailuja kaiken ikäisille ja tasoisille.

Syksyn kilpailukalenteri alkaa selkeytymään, joskin korona aiheuttaa paljon epävarmuutta. Harrastajaottelu- ja harrastajaliikesarjaryhmien tavoitekisa on Nurtzi Open 30.10. Nurmijärvellä. Harrastajaharjoituksissa voi tietenkin käydä myös ilman kilpailullista tavoitetta. Harrastajasarjoista löytyy kuitenkin sopiva haaste kaikenikäisille- ja tasoisille.

Huipputasolla ei varsinaisia aikuisten arvokilpailuja tänä syksynä nähdä, mutta heti kauden alussa sekä Jenny Vettenniemi että Chahrazed Boughrara edustavat Suomea ikäluokkiensa arvokisoissa. Loppuvuodesta myös Juuli Mankonen, Plum Kopisto ja Lauri Hulikkala edustanevat Suomea junioreiden EM-kisoissa Bosnia Herzegovinassa.

Kauden huipentaa SM-kilpailut, joihin pyrimme jälleen isolla joukkueella. Kerrankin on syy lähteä turistireissulle Turkuun, kun saa kannustaa omia urheilijoita!

Kilpailut

24.8.-29.8 U21-EM (Chahrazed, to), U14-EM (Jenny, pe), Tallinn Open (Luca, Plum, Lauri, la / Bardia su) / ottelu | huipputaso
12.9. Polish Open
/ ottelu | huipputaso
25.-26.9. Slovenia Open / ottelu | huipputaso
2.10. Ambassador / ottelu ja liikesarjat | huippu- ja harrastajataso
9.-10.10. Riga Open / ottelu | huipputaso
30.10. Nurtzi Open / ottelu ja liikesarjat | harrastajaottelu- ja harrastajaliikesarjaryhmien tavoitekisa
6.11. Loviisa Open / ottelu ja liikesarjat | huippu- ja harrastajataso
12.-15.11. U18-EM (Plum, Lauri, Juuli) / BIH Open / Ottelu | huipputaso
4.12. SM Turku / ottelu ja liikesarjat | huipputaso