KUN ALOITAT 1.6.-31.7. SAAT PUVUN KAUPAN PÄÄLLE

SAAT PUVUN KAUPAN PÄÄLLE MAKSETTUASI ENSIMMÄISEN SOPIMUKSESI, KUN TÄYTÄT ALLA OLEVAN LOMAKKEEN!
LUE LISÄÄ ALTA.

Potki itsesi liikkeelle ja aloita Taekwondo nyt!
Voit kokeilla 2 viikkoa sitoumuksetta.

SoitaMailaa WhatsAppLähetä viesti

Kun täytät alla olevan lomakkeen saat sähköpostiisi  tutustumiskoodin. Täytä tutustumiskoodi salilla ilmoittautumislomakkeeseen, niin saat puvun kaupan päälle ensimmäisen sopimuksesi maksettuasi. Alta löydät helpot ohjeet aloittamiseen!

  Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan asiakaspalvelun järjestelmään ja/tai asiakasrekisteriin ja niitä käytetään viestinnässä ja asiakkuuteni hoitamisessa kanssani. Lisätietoja osoitteessa https://www.tu11.fi/taekwondo/gdpr/

  NÄIN ALOITAT 

  1. Tarkista alkeisryhmäsi harjoitusajat ja ryhmäkuvaus

  Etsitpä harrastusta itsellesi, lapsellesi tai molemmille olet oikeassa paikassa. Tarjoamme taekwondoharjoituksia halki vuoden kaikille ikäryhmille kirjaimellisesti vauvasta vaariin.

  Taekwondourheilijoissa voit kokeilla taekwondoa 2 viikkoa sitoumuksetta!

  Jos haluat osallistua perhetaekwondoryhmiin yhdessä lapsen kanssa, lue ensin ryhmäkuvaukset ja ota yhteyttä ryhmän ohjaajaan sähköpostitse. Perhetunnit ovat kurssimuotoisia ja niihin pitää ilmoittautua erikseen.

  RYHMÄT»

  KATSO HARJOITUSAIKATAULU»

  OTA YHTEYTTÄ»

  2. Pakkaa treenikassi ja suuntaa salille

  Taekwondon aloittaminen on helppoa, riittää kun saavut paikalle ensimmäisiin treeneihisi. Pakkaa mukaan sisäliikuntaan soveltuvat vaatteet ja juomapullo. Harjoittelu tapahtuu avojaloin. Salimme on hyvien kulkuyhteyksien päässä osoitteessa Ristipellontie 1A, 000390 Helsinki.

  MITEN LÖYDÄN PERILLE>>

  3. Osallistu ensimmäisiin harjoituksiisi

  Saavuttuasi salille löydät yleensä jonkun ohjaajistamme päivystämästä palvelutiskin takaa. Jos ohjaajat ovat juuri vetämässä harjoituksia, käy rohkeasti peremmälle, ohjaajat auttavat heti sopivan tilaisuuden tullessa. Kun oman ryhmäsi tunti alkaa, hyppää mukaan ensimmäisiin taekwondoharjoituksiisi. Saat ensimmäisen käyntisi yhteydessä myös harjoitussopimuksesi täytettäväksi sekä aloittavan harrastaja oppaan, jossa kerrataan perustiedot ja käytännön asiat harjoittelun aloittamiseen liittyen. Muista täyttää tutusmiskoodi lomakkeeseen saadaksesi ilmaisen puvun! Olemme järjestäneet harjoitukset mahdollisimman turvallisiksi myös pandemian aikana, lue lisää täältä>>

  4. Tutustu lajiin ja treeneihin rauhassa 2 viikkoa sitoumuksetta!

  Ensimmäisten harjoitusten jälkeen et ole vielä sitoutunut mihinkään. Saat vapaasti tutustua lajiin seuraavan kahden viikon aikana ja miettiä rauhassa, haluatko jatkaa harrastusta.

  Saat harjoitusmaksun sähköpostiisi heti kokeilujakson alussa, mutta maksa se vasta kun tiedät jatkavasi harrastusta. Laskun eräpäivä on samalla kokeilujakson viimeinen päivä.

  Jäikö kysyttävää? Katso lisää alla olevista linkeistä tai ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää. Aloita taekwondo nyt!

  KATSO USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET»

  TUTUSTU TAEKWONDOON LAJINA »

  OTA YHTEYTTÄ»

  TAEKWONDO HARRASTUKSENA

  TAEKWONDO KILPAURHEILUNA

  TU11 SEURANA

  TAEKWONDOA LAPSILLE